Rendelésed 18.000 Forint felett ingyen szállítjuk ki!

Cápa falatok - 100 g
Cápa falatok - 100 g
2 790 Ft
ÚJ

Cápa falatok - 100 g

Cápa falatok - 100 g
Cápa falatok - 100 g

Fenntartható halászattal fogott, adalékanyagmentes, fehérjében és Omega 3-ban gazdag, ízletes és egészséges jutalomfalat, nem utolsó sorban pedig kiváló fogtisztító kutusod számára, a cápa kissé érdes bőrének köszönhetően. 

Ezek az ínycsiklandozó és egészséges rágófalatok az Északi-tenger kispettyes macskacápától (Scyliorhinus canicula) származnak, melynek természetvédelmi státusza nem fenyegetett, populációja stabil és összhangban van a halászati előírásokkal, így biztosítunk afelől, hogy termékünk nem veszélyeztetett cápafajtából készül.

Rendkívül hálásak vagyunk, hogy egy ilyen nagyszerű terméket hozhatunk el nektek, ugyanis három kiemelkedő tulajdonsággal is rendelkezik, mely mind kutyád előnyére válik:

- porc és ízületvédelem: A cápa porcaiban található magas kondroitin-szulfát-tartalom elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését.

- fogtisztítás felsőfokon: A cápa bőrét ha végigsimítjuk, a farka irányába sima, míg ha visszafelé tesszük, olyan mint egy "csiszoló papír", így hatékonyan távolíthatja el a lerakódásokat kutyád fogáról!

️- egészséges bőr és szőrzet: A cápa rendkívül magas Omega-3 zsírsavakban, mely hozzájárul kedvenced egészséges bőréhez és bundájához.

2 790 Ft
Adatok
Cikkszám
capa_falatok-100g
Vélemények